Fidel5 Opublikowano 13 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Hehe zaczepny jestes tak.....dobrze w takim razie nie bedz taki cwany bo po 30 niby ten najlepszy wiek dla mezczyzny,ale zaczynaja sie tez rozne problemiki dotyczace prawdziwej meskosci....trzeba zaczac chodzic do roznych lekarzy,a jak wiadomo badania u takowych nie naleza do przyjemnych :flesje: :P Madzik no co ty, badanie per-rectum to sama frajda, lepiej potem siada sie na moto :P :flesje: , podobnie jak wy po wizycie na samolocie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 No to juz wiemy, że Adu ma za dużo testosteronu skoro jej taka grzywa wyrosła... :flesje: Ty się tak nie śmiej! To sama natura! :flesje: Fota sprzed prawie dwóch lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 13 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 znasz przyslowie: krowa ktora duzo ryczy..... :flesje: ?? A jak zarycza nas do końca, to tak jak z przytulaniem jak za mocno to ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 ŁOooo Boszeeeee co za zakazane buzki i Ty wsrod nich???Murzyn,Ganczar,PGR łoooo mamo!!! :flesje: He he, przeca to moi ulubieńcy (czytać: zjeby) ze ś.p. Pasteura! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 13 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) Ty się tak nie śmiej! To sama natura! :flesje: Fota sprzed prawie dwóch lat dwa lata? co ty nas odsmażanymi kotletami karmisz :D Grzywe masz pikną i przyznaje widziałem na zywo i jestem pod wrazeniem(umiem docenic piekno), ale gdzie zdjecia halibuta(to bardzo sympatyczna i smaczna ryba) i nie wrabiaj mnie , ze to jakis pan Mariusz :flesje: Edytowane 13 Października 2006 przez Fidel5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Madzik no co ty, badanie per-rectum to sama frajda, lepiej potem siada sie na moto :P :flesje: , podobnie jak wy po wizycie na samolocie :D Juz chcialam pisac o per -rectum ,ale chcialam wam tego oszczedzic,a jednak ktos pociagnol to dalej wiec pisze... :P widze Fidelku ,ze Ty juz po tym wydzrzeniu wiec widzisz Guzik mialam racje.... :flesje: niedawno z kims bylam w szpitalu z tego powodu wlasnie,wiec wiem ,ze jak 30 wybije to sie zaczyna.... :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 wrrrrrr!!!! :D i nie tylko grzywa :flesje: A co masz jeszcze na myśli???? Przyznaj się! Powiedz to publicznie, no! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 He he, przeca to moi ulubieńcy (czytać: zjeby) ze ś.p. Pasteura! :flesje: Teraz przy placu Bema bedzie to samo wiec nie boj nic... :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 13 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Juz chcialam pisac o per -rectum ,ale chcialam wam tego oszczedzic,a jednak ktos pociagnol to dalej wiec pisze... :D widze Fidelku ,ze Ty juz po tym wydzrzeniu wiec widzisz Guzik mialam racje.... :flesje: niedawno z kims bylam w szpitalu z tego powodu wlasnie,wiec wiem ,ze jak 30 wybije to sie zaczyna.... :P no co ty jak badanie robi lekarka 25-letnia to sama perwersja, ale widze, że klimaty nie sa ci obce :flesje: Polecam jeszcze gastroskopię, niestety na mamografie już sie nie załapię ale zawsze kolanoskopia tudzież USG odsrodkowe polecam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 A co masz jeszcze na myśli???? Przyznaj się! Powiedz to publicznie, no! :flesje:ogon :flesje: Juz chcialam pisac o per -rectum ,ale chcialam wam tego oszczedzic,a jednak ktos pociagnol to dalej wiec pisze... :P widze Fidelku ,ze Ty juz po tym wydzrzeniu wiec widzisz Guzik mialam racje.... :flesje: niedawno z kims bylam w szpitalu z tego powodu wlasnie,wiec wiem ,ze jak 30 wybije to sie zaczyna.... :Pdobrawrocimy do tematu kiedy zamiast mojej Marysi dawac buziaki zaczne czestowac ja Werthers Original :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 ogon :flesje: A zauważ jak zgrabnie go trzyma. Widać dużo praktyki. :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 i milego weekenduciao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 no co ty jak badanie robi lekarka 25-letnia to sama perwersja, ale widze, że klimaty nie sa ci obce :flesje: Polecam jeszcze gastroskopię, niestety na mamografie już sie nie załapię ale zawsze kolanoskopia tudzież USG odsrodkowe polecam :flesje: Nie sa nie sa obce,ale szczerze mowiac nie chcialaym by mnie musialo to spodkac,wole wizyte na samolocie....ehh tak najprosciej sprawdzic co tam slychac u waszej prostaty... :D Gastroskopji nie polecam ...bardzo nieprzyjemne badanie,to juz per-rectum jest lepsze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 13 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 A zauważ jak zgrabnie go trzyma. Widać dużo praktyki. :flesje: lata treninguale fotek opócz adu jak nie ma tak nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 ogon :flesje:dobrawrocimy do tematu kiedy zamiast mojej Marysi dawac buziaki zaczne czestowac ja Werthers Original :flesje: Boszzze zmeczylam sie tym co napisales.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi