Gość Visuz Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Wcale mi nie pojechal....taka jest prawda,a ja sie z tego ciesze :flesje: wole miec 22 lata niz 30 i byc 1 noga Miałem na myśli coś więcej niż wiek. No wiesz, metafora taka. :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Miałem na myśli coś więcej niż wiek. No wiesz, metafora taka. :flesje: domyslam sie co to miala byc za metafora...ale fakt jest taki ,ze jednak wszystko sie rozbija o wiek nawt to "dotarcie"... :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) :flesje: Myślę Adu ,ze omówimy temat dokładniej na Rybolu :flesje: Jestem za! :D Do zobaczenia jutro :P A teraz coś specjalnego dla naszych panów :Phttp://img133.imageshack.us/my.php?image=dsc00429mo9.jpg Edytowane 13 Października 2006 przez adu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 a czemu ja?? to Fidel mówił o starych pannach. i to się nazywa celna riposta, którą młoda dziewczyna załatwi każdego starego faceta. mądrze gada ten Madzik... tylko uważaj, bo po takim tekście staruchy mogą powpadać w depresję i będziesz mieć kogos na sumieniu wierze ,ze Ty sie niezdolowales :flesje: jestes przeciez silnym mezczyzna prawda???!! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Jestem za! :flesje: Do zobaczenia jutro :D A teraz coś specjalnego dla naszych panów :Phttp://img133.imageshack.us/my.php?image=dsc00429mo9.jpg No to juz wiemy, że Adu ma za dużo testosteronu skoro jej taka grzywa wyrosła... :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Wcale mi nie pojechal....taka jest prawda,a ja sie z tego ciesze :) wole miec 22 lata niz 30 i byc 1 noga w E.K.G.... :flesje:a to ja majac 30 lat jestem jakos uposledzony? :flesje: :D wlasnie zaczynam dziesiatke zycia prawdziwego mezczyzny he he he Miałem na myśli coś więcej niż wiek. No wiesz, metafora taka. :Ppiękna metaforamusze ja dzisiaj sprzedac jednej małolacie :) domyslam sie co to miala byc za metafora...ale fakt jest taki ,ze jednak wszystko sie rozbija o wiek nawt to "dotarcie"... :)a na dotarciu nie pojdziesz na całość jak starsze kolezanki... niestety.... :P :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Jestem za! :flesje: Do zobaczenia jutro :D A teraz coś specjalnego dla naszych panów :Phttp://img133.imageshack.us/my.php?image=dsc00429mo9.jpg ŁOooo Boszeeeee co za zakazane buzki i Ty wsrod nich???Murzyn,Ganczar,PGR łoooo mamo!!! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 A teraz coś specjalnego dla naszych panów :Phttp://img133.imageshack.us/my.php?image=dsc00429mo9.jpgwrrrrrr!!!! :D No to juz wiemy, że Adu ma za dużo testosteronu skoro jej taka grzywa wyrosła... :flesje:i nie tylko grzywa :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 a to ja majac 30 lat jestem jakos uposledzony? :flesje: :P wlasnie zaczynam dziesiatke zycia prawdziwego mezczyzny he he hepiękna metaforamusze ja dzisiaj sprzedac jednej małolacie :)a na dotarciu nie pojdziesz na całość jak starsze kolezanki... niestety.... :P :flesje: Hehe zaczepny jestes tak.....dobrze w takim razie nie bedz taki cwany bo po 30 niby ten najlepszy wiek dla mezczyzny,ale zaczynaja sie tez rozne problemiki dotyczace prawdziwej meskosci....trzeba zaczac chodzic do roznych lekarzy,a jak wiadomo badania u takowych nie naleza do przyjemnych :D :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) Hehe zaczepny jestes tak.....dobrze w takim razie nie bedz taki cwany bo po 30 niby ten najlepszy wiek dla mezczyzny,ale zaczynaja sie tez rozne problemiki dotyczace prawdziwej meskosci....trzeba zaczac chodzic do roznych lekarzy,a jak wiadomo badania u takowych nie naleza do przyjemnych :flesje: :flesje:ale jakich doktorow masz na mysli??dentysta faktycznie jest nieprzyjemny ale rzadko miewam powod zeby go odwiedzaca regularne przeglady co do reszty organizmu robi mi codziennie moja dziewczynanawet oleju jeszcze nie biorę Edytowane 13 Października 2006 przez Guzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 nie mam zadnych problemow he he he Nie mowie ,ze masz...mowie ,ze sie dopiero zaczna i niestety ,ale to raczej nieuchronne :flesje: :D ,no chyba ,ze nasi panowie sa niezniszczalni....bylo by doskonale ...mimo wszystko nawet jakbys je mial to bys sie nie przyznal...nieprawdaz :P ?? :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Nie mowie ,ze masz...mowie ,ze sie dopiero zaczna i niestety ,ale to raczej nieuchronne :flesje: :D ,no chyba ,ze nasi panowie sa niezniszczalni....bylo by doskonale ...mimo wszystko nawet jakbys je mial to bys sie nie przyznal...nieprawdaz :P ?? :flesje:dobrarobimy tutaj rozmowy w toku bikers show. przyznam sie. mam problem: na czubku glowy wlosy mi sie przerzedzily. ale to od kasku chyba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 13 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Jestem za! :P Do zobaczenia jutro :) A teraz coś specjalnego dla naszych panów :)http://img133.imageshack.us/my.php?image=dsc00429mo9.jpg Niezła reklama żywca, nie wiedziałem ze laski leca tak na jedną puszkę :flesje: :P a ja sie juz bałam ze podstawa to wielkie cycki no !! :flesje: Całe zycie się człowiek uczy ....... Cebe nie mieszajmy pojęć, dobry cyc to jak złoto i tak juz bedzie. Rece to ręcę a bioderka i reszta to insza inszość, ale dobrze wyłapałas widac , żesz OK :D dobrarobimy tutaj rozmowy w toku bikers show. przyznam sie. mam problem: na czubku glowy wlosy mi sie przerzedzily. ale to od kasku chyba :) Guzik uwazaj na nasze kobietki bo nalezą do ligi kazimiery szczuki i kingi dunin i jak wy wyjada to nie tylko guzik ale cos jeszcze stracisz :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 dobrarobimy tutaj rozmowy w toku bikers show. przyznam sie. mam problem: na czubku glowy wlosy mi sie przerzedzily. ale to od kasku chyba :flesje: Jasne tak sobie to tlumacz..... :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Guzik uwazaj na nasze kobietki bo nalezą do ligi kazimiery szczuki i kingi dunin i jak wy wyjada to nie tylko guzik ale cos jeszcze stracisz :flesje:znasz przyslowie: krowa ktora duzo ryczy..... :flesje: ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi