Gość Visuz Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Widze ,ze z wiekiem niektorzy zaczynaja FIZOLOFOFAC..... :crossy: :D Czy koleżanka coś mi tutaj imputuje? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 no to chlopie zdecyduj sie !!!!!albo w jedna ,albo w druga,bo pomiedzy to tak chyba niebardzo.... :PPolska krajem tolerancyjnym nie jest.....Jak to się w sondażach słyszy: Ja tam tolerancyjny jestem, ale z gejem bym nie mógł pod jednym dachem mieszkać :D Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Polska krajem tolerancyjnym nie jest.....Jak to się w sondażach słyszy: Ja tam tolerancyjny jestem, ale z gejem bym nie mógł pod jednym dachem mieszkać :D no to jestes bardzo tolerancyjny powiem Ci..... :P :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Cebe, ja chop! sorry :P te majty mię zmyliły tą razą :D :crossy: :crossy: Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) sorry :crossy: te majty mię zmyliły tą razą :crossy: :crossy: :lalag: wczesniej w opisie mial wpisane kobieta wiec,moglysmy sie smialo pomylic,do tego te stringi.... :wink: Czy koleżanka coś mi tutaj imputuje? :P Bardzo prosze,mi nie wkraczac w moja transcendentalna sfere immanetna...... :D Edytowane 23 Września 2006 przez Madzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) no to jestes bardzo tolerancyjny powiem Ci..... :P :DPisząc to: "Ja tam tolerancyjny jestem, ale z gejem bym nie mógł pod jednym dachem mieszkać "Generalizowałem, nie wyrażałem swojej opinii. Przeczytaj porządnie zanim coś napiszesz. Cebe450, majty i znaczek płci (nie zawsze) pięknej dałem po to, żeby yossa zbałamucić co by się dał CBR'ką śmignąć. :crossy: Edytowane 23 Września 2006 przez Vatzeque Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 wczesniej w opisie mial wpisane kobieta wiec,moglysmy sie smialo pomylic,do tego te stringi.... :DBardzo prosze,mi nie wkraczac w moja transcendentalna sfere immanetna...... :P A wiesz Madzik , że juz sie zastanawiałam czy coś mam z oczami???? Tez mi sie wydawało , zem Vaz..ka jako kobietę widziała, ale potem pomyslałam , ze mam zwidy skoro głośno krzyczy , ze chłop. Myślę , ze dopóki tego nie sprawdzimy organoleptycznie , to pewności nie będzie , o nie ..... :crossy: Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Myślę , ze dopóki tego nie sprawdzimy organoleptycznie , to pewności nie będzie , o nie .....Macie moooooooooooocne okulary? :P Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) Pisząc to: "Ja tam tolerancyjny jestem, ale z gejem bym nie mógł pod jednym dachem mieszkać "Generalizowałem, nie wyrażałem swojej opinii. Przeczytaj porządnie zanim coś napiszesz. Cebe450, majty i znaczek płci (nie zawsze) pięknej dałem po to, żeby yossa zbałamucić co by się dał CBR'ką śmignąć. :crossy: czy ja mialam sie tego wystraszyc?????alez bardzo Cie przepraszam :P Tylko jak do tej pory to Ty wszystko bierzesz na powaznie .......popatrz na ikonki i czytaj dokladnie kontekst,a wtedy moze nie bedziesz sie stawial..... :D Edytowane 23 Września 2006 przez Madzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Macie moooooooooooocne okulary? :crossy: Mocne???? Znaczy mocno powiększające????????????????? Jesssoo to jest az tak źle??????????? :P :crossy: :crossy: :D Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 czy ja mialam sie tego wystraszyc?????alez bardzo Cie przepraszam :P Tylko jak do tej pory to Ty wszystko bierzesz na powaznie .......popatrz na ikonki i czytaj dokladnie kontekst,a wtedy moze nie bedziesz sie stawial..... :DNikogo nie straszę. A to, że przy każdym poście nie wklejam tony emotek nie musi oznaczać, że jestem poważny, obrażony, czy rozśmieszony. Drażnią mnie te głupawe ludziki i ich nie lubiem. Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Mocne???? Znaczy mocno powiększające????????????????? Jesssoo to jest az tak źle??????????? :D :crossy: :lalag: :crossy: nie wszyscy musza byc obdarzeni...... :P :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Przez całe przedszkole chodziłem w sukienkach, aż po kilku latach rozwoju fizycznego mama się "kapnęła". Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Nikogo nie straszę. A to, że przy każdym poście nie wklejam tony emotek nie musi oznaczać, że jestem poważny, obrażony, czy rozśmieszony. Drażnią mnie te głupawe ludziki i ich nie lubiem. chopie....mniej stresu a bedzie :wink: zobacz jakie one sa fajowe... :crossy: :lalag: :wink: :crossy: :wink: :crossy: :P :D Przez całe przedszkole chodziłem w sukienkach, aż po kilku latach rozwoju fizycznego mama się "kapnęła". przechodziles jakies operacje....przyznaj sie to takie fascynujace.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Przeszczepiali mi kawałek mięśnia z przedramienia, więc jeśli wezmę sterydy i jakieś odżywki to w kroku będę taki jak Pudzian w udzie! Jednak wolę nie przeginać w drugą stronę. Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi