macg Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 czescudalo mi sie przechwycic honde shadow 750, nie mam jednak kompletnie pojecia o czynnosciach i oblucjach ktore trzeba wokol tego motocykla wykonywac, (o jezdzie tez mam caly czas mgliste pojecie ale nabijam po 100km dziennie wiec zaczynam czaic more or less). co 300-400km spryskuje lancuch stosownym sprayem tyle wiem. czy ktos moglby mi powiedziec co kiedy i jak i na co zwracac uwage? rocznik 2002 17tys przebiegu. thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 hej! masz w okolicy dobry serwis - Zabrze, ul. witosa 1 (przy drodze od Tarnowskich Gór) Marcin Zaryczański. A jak powiesz, że Janusz (Prałat) z WRMów Cię podesłał, to możesz być pewien, że żadnego kitu Ci nie wcisną. tel. 0-601-48-12-69 www.e-motocykl.com A poza tym wystarczy sprawdzanie i wymiana filtra powietrza, świec, sprawdz. ciśnienia w kołach, regulacja zaworów. To takie podstawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobi Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 polecam RATKA-MOTOCYKLEnapewno nikt na dodatkowe koszta w tej firmie cię nie naciągnie-solidna firmaza same posłuchanie motocykla i kilka dobrych rad Sławek napewno cię nie skasuje,...napewno znajdzie kilka dobrych minut dla ciebie i pogada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macg Opublikowano 9 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 dzieki, wlasnie akurat bylem u zaryczanskiego przed chwila:) naciagneli mi lancuch bo wisial tak zenujaco ze nawet mnie cos tknelo. swoja droga szykuje sie wymiana napedu. policzyli calosc wstepnie na 650zl, nie wiem czy to duzo, jak jest cenowo w innych motocyklach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi