Gość kreeft Opublikowano 11 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 Problem dotyczy drugiego biegu. A mianowicie na początku jak jeszcze jeździłem to szarpał. Znaczy się działo się tak jak bym wcisnął szybko sprzęgło i je pościł. Myślałem, że to sprzęgło się ślizga, ale po tym jak to zrobiłem powinno być oki. Zwłaszcza ,że dzieje się to tylko na drugim biegu. A teraz nie mogę znaleźć już ogóle dwójki, porostu jak by jej tam nie było. Po zdjęciu pokrywy zobaczyłem łożysko i że jego zabezpieczenie już się nie chce trzymać . Czy to możliwe że łożysko jak nie jest zabezpieczone może się przesunąć i spowodować taką usterkę ??? Czy to może raczej takie dziwne wodziki, które przesuwają koła zębate ??? Najgorsze jest to ,że nic tam nie widać. Udało mi się zabezpieczyć te łożysko ale to nic nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi