?ukasz. Opublikowano 9 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 przeslij mi fotki ktm-a na [email protected] napisz cos wiecej o nim. w jakim jest stanieitp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 (edytowane) też się zastanawiam nad rx 125 - czy warto kupić w przysłości... i tak soebie myślę... ten model nie jest juz produkowany, a ponadto nie widać ich często na allegro... więc trudno o uzywane części.. / w przeciwieństwie do rx50 pewnie tzrebabylo by sprowadzac nowe lub gdziestam u mechanika... niemniej model mi się podoba.. z pół roku temu na allegro byla sprowadzona czerwona, ładna aprilia 125 z 96 roku, gość chciał 6,5 tys i pewnie za 6 poszła ten chce za 2 lata nowszą 5,5 tys i to super wyremontowana ;P ... ja nie oglądałem, ale sami wiecie ze ta z allegro to ponoc po wielu 'zdarzeniach' Edytowane 9 Września 2006 przez gurufarmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi