zysio Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Siema tak sobie szukam enduraka do jakis 3000 czy kupię jakies enduro 250 w 4 tlub 400 w 4 t bo stwierdzilem ze 2 t zaduzą jak dla mnie ma moc i spalanie wiec co byscie polecali Zeby nie bylo zaciezkie Sprzedam cb 250 kontakt gg pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 polecam dozbierac troszke kasy bo za te pieniadze to nic nie kupisz tylko stara padline nie ma motocykli za 3 tys zl co by sie jeszcze mialy nie psuc !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) w tym jest problem ze nie mam skad dozbierac:(( rodzice mi nie daja wogole kasy na motocykle a stara to nie znaczy odrazu padnieta mam starsza honde i smiga doskonale a jest z 85 r:) pozdro dzieki za rade ale nie takich oczekoje Edytowane 5 Września 2006 przez zysio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 pozbieram 4 k zlota i kup xlr 250 baje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi