Gość Wojtas Opublikowano 9 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2003 Mój problem polega na tym, że szukam enduro 80ccm zarejestrowanego na 50 (najlepiej yamaha dt 80) z lat ok 1992-1993. Sami wiecie jakie to denerwujące, gdy macie już kasę, a nie można nic znaleźć dobrego... Więc proszę Was o pomoc w znalezieniu dobrego sprzętu...Z góry dzięki! Mój mail [email protected] Moje gg 1082817 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 9 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2003 hej właśnie mam w ręku Dizmar z lutego sa trzy yamaszki dt80, kup jakis świezy numer pewnie też beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 9 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2003 hej wysłałem ci meila, tylko nie pomyśl ze to jakis spam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 10 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2003 Spoko! Dzieki za maila:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi