Qler Opublikowano 20 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2003 Damian, z Junakiem zdaze :) Wiec wiosnom docieram a latem na zloty :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Wierzba Opublikowano 20 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2003 Siemanko Qler! Wiosna za pasem, także zagęszczaj ruchy przy Junaku (mam nadzieję, że w miarę oryginalny) :) pozdroDamian vel Badulix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 20 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2003 Damianku jakbys mnie znal to bys wiedzial ze 100%... no nie sory swieca, wentylki, gumy z detkami i olej sa nowe :lol: Aha i lakier tez. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Wierzba Opublikowano 21 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2003 Super! Taki stopień nieoryginałowości może być dopuszczalny :lol: Tylko pomykać!powodzenia Qler:!: pozdroDamian vel Badulix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 21 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2003 Dzieki Damian.Z Junaczkiem zostalo tylko skladanie bo czesci wszystkie przygotowane, wymalowane, pochromowane, wyczyszczone i zostalo samo zlozenie wrzystkiego do kupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Hmmm... odrestaurowanie Lambretty zostalo przeniesione na nastepny rok bo w tym roku ze starszym mamy w planach : skonczyc Junaka, zrobic Awo, i robota przy ArieluNa Lambrette niema czasu juz. No chyba ze sie uwiniemy szybko ale pewnie nie skonczymy jej w tym roku wiec na wiosne przyszlego powinna byc. :):D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Remont mojej Li dobiega końca. Myslę, iz za tydzień będzie pierwsze odpalanie. Niedługo dorzucę zdjęcie do galerii. :) :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Z checiom obejrze ladna lambrette :) zwlaszcza, ze model li mi sie baaardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Hej Lambrettciarze na Allegro jest do kupienia Lambretta II serii z 1961 roku (oczywiście nie moja): http://allegro.pl/show_item.php?item=12601696 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 10 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2003 ale odgrzebalem stary temat, pamietam, to byly moje poczatki na forum :Dod tamtego czasu zdobylem taki drazek do tylnego zawieszenia od lambretty 150 li :D, lambretka stoi nadal do odrestaurowania, niemam na nia czasu :D hej, M67, co tam u ciebie? Lambretta skonczona? Masz jakies zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 31 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 Ano witam po dłuższej przerwiem. Moja Lambrettę po remontach można zobaczyć na stronie lambretta.aha.pl pod moim nazwiskiem czyli Brudnicki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexlukasz Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Witam ma ktos katalog części do lambretty pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexlukasz Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Znalazlem takie diagramy do lambretty http://www.scooterhelp.com/electrics/electrics.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TD Pen Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Witam ja też mam Lambrettę 175/2 tylko mam jeden prodlem.......... magneto chyba to już standart w tych kochanych skuterach. może jak ktoś ma namiar ma magneto z dobrą krzywką to bardzo proszę.poz. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Witam!!Mam okazje odkupic od wujka Lambrette chyba LC w motorku padl tlok, wujek tak muwil. W lambettcie jest prawie wszystko orginalne oprcz manetek i drobnych pierdolek orginal w okolo 97% tak stwierdzilem po wstepnych ogledzinach lecz tam gdzie stoi czyli w starej stajni u babci jest ciemnica lecz widac ze lakier jest w dobrym stanie i nawet opony sa orginalne zboku sobie leza moge z ta orginalnoscia sie mzlic z powodu ciemni ktora tam panuje. Wujek chce za nia 1000zl mam nadzieje ze da sie stargowac. Aha wujek dostal ja od jakiegos niemca u ktorego pracowal i najpierw stala w garazu a tera w starej stajni u babci. Aha jak jest z czesciami do tego motorka. Boje sie jej kupic poniewarz ojciec chce ja zrobic i sprzedac a ja sie w niej zakochalem. I tera mi kaze sie do wiedziec ile jest warta u NIemcow zrobiona czy ktos wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi