Skocz do zawartości

Lambretta

m67
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Hmmm... odrestaurowanie Lambretty zostalo przeniesione na nastepny rok bo w tym roku ze starszym mamy w planach : skonczyc Junaka, zrobic Awo, i robota przy Arielu

Na Lambrette niema czasu juz. No chyba ze sie uwiniemy szybko ale pewnie nie skonczymy jej w tym roku wiec na wiosne przyszlego powinna byc. :):D:D

• 3 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...

ale odgrzebalem stary temat, pamietam, to byly moje poczatki na forum :D

od tamtego czasu zdobylem taki drazek do tylnego zawieszenia od lambretty 150 li :D, lambretka stoi nadal do odrestaurowania, niemam na nia czasu :D

hej, M67, co tam u ciebie? Lambretta skonczona? Masz jakies zdjecia?

• 1 rok później...
  • 1 rok później...
  • 3 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...

Witam!!

Mam okazje odkupic od wujka Lambrette chyba LC w motorku padl tlok, wujek tak muwil. W lambettcie jest prawie wszystko orginalne oprcz manetek i drobnych pierdolek orginal w okolo 97% tak stwierdzilem po wstepnych ogledzinach lecz tam gdzie stoi czyli w starej stajni u babci jest ciemnica lecz widac ze lakier jest w dobrym stanie i nawet opony sa orginalne zboku sobie leza moge z ta orginalnoscia sie mzlic z powodu ciemni ktora tam panuje. Wujek chce za nia 1000zl mam nadzieje ze da sie stargowac. Aha wujek dostal ja od jakiegos niemca u ktorego pracowal i najpierw stala w garazu a tera w starej stajni u babci. Aha jak jest z czesciami do tego motorka. Boje sie jej kupic poniewarz ojciec chce ja zrobic i sprzedac a ja sie w niej zakochalem. I tera mi kaze sie do wiedziec ile jest warta u NIemcow zrobiona czy ktos wie