meagger Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Witam serdecznie, mam pytanie na które nie potrafie znalezc odpowiedzi, chociaz nie zaprzeczam ze gdzies to moze pisac, mam motor honda mtx 80, i chce ją zarejestrowac, mam na niego tylko niemieckiego brifa, dodam ze wszystko sie zgadza (numery ramy), ogolnie brif jest ok ale nie przetlumaczony na polski. motor został sprowadzony w 1997roku do polski z niemiec i nigdy nie byl zarejestrowany w kraju. interesuje mnie ile bede musial za wszystko zaplacic zeby w 100% legalnie jezdzic po miescie, prosze mi napisac co musze zrobic, gdzie isc i ile za to wszystko zaplace. z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Oprocz Briefu musisz mieć też wymeldowanie sprzętu z Niemcowni. Jeśli to wszystko masz to tłumaczenie około 150zł, potem opłata do zwolniena z Vat tez chyba 150zł, i rejstracyjna koło 200chyba, wychodzi około 500zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi