senti Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 senti a Ty gdzie jezdzisz?byles na torze w tarnawie albo na bialce?w tarnawie tak byłem ostatnio na torze w gilowicach atak przeważnie to robie jakomś pętle jade np. na leskowiec od strony tarnawy przez kożle uwielbiam trase z leskowca na gibasy kreci sie tam bardzo fajnie zegary ide tamn cały czas bokami potem zjazd w dół polami kurów lachowice i sucha i jest ok. A co do moich informacji to ludzie w okolicach babiej góry zrobili petycje i jakies inne papiery i zainteresowali kgp w Warszawie wiec panowie unikajcie tych okolic o mało mnie kiedyś nie złapali przy standardowej kontroli szlaków babio górskich a co mogą zrobić przy wytycznych z warszawy bóg jeden wie. A co do pasji jazdy ktoś pisał zyjemy w kraju w którym każdy myśli o sobie urzednicy rzad itd. wiec dlaczego ja mam myśleć o innych oczywiccie zwalniam widząc ludzi koło schroniska jade 5na godzine mieszkam w tym rejonie nie chce dostac kiedys druta kolczastego w prezencie. A za probemy na szlakach możemy podziekowac tylko takim kretyną którzy np, 2 tygodnie temu byli chyba w 10motorów przyjechali sobie z rybnika i tak wariowali po całym szlaku ze ludzie uciekali koło schroniska jezdzili na jednym kółku i jak tu sie nie denerwowac miejscowi chca zyc w zgodzie a tu tacy przyjada i rozbijaja układy teraz to nawet nie moge sie koło schroniska zatrzymac a w tym rejonie pojawia sie 2 quady które policja bedzie współ uzytkowac z firma która zajmnie sie ochroną szlaków dysponuje taki sprzetem oznacza to tyle ze bedzie nas gonił ktos kto ma pojecie o tym sprzecie. i obecnie powstał zespół kryzysowy krp bielsko który ma za zadanie wyliminowac nas ze szlaków w skład tego zepołu maja wchodzic policjanci na moto.ps.stopowicz jak chcesz posmigac stary to moze sie spotkamy gdzies w okolicy w sobote lub niedzielepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi