wegorz1991 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Witam. jakies 3 miesiące temu kupiłem yamahae dt 50 r 93r, jedzie niecale 60km/h słyszałem ze te motorki posiadaja jakies blokady, na czym to polega i jak to zrobic, prosze o pomoc, z góry dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Np w ukladzie wydechowym moga byc zwezki ktore blokuja moc w gazniuku moze cos byc np mniejsza dysza wiecej poszukaj w archiwum napewno o tym byla mowa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz1991 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Np w ukladzie wydechowym moga byc zwezki ktore blokuja moc w gazniuku moze cos byc np mniejsza dysza wiecej poszukaj w archiwum napewno o tym byla mowa :biggrin:byly ale o innej wersji o tej nie bylo nic z tlumika mam wszystko wyciągniete i dysza nieco wieksza zalozona nadal to samo, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Moze modul zaplonowy jest jakos blokowany albo masz zle ustawiony gaznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz1991 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Moze modul zaplonowy jest jakos blokowany albo masz zle ustawiony gaznikgaznik jest raczej dobrze ustawiony a nie mam pojecia jak zrobic cos z modułem, wiesz cos o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 a do ilu obrotow ci sie ona(dt)kreci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz1991 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 a do ilu obrotow ci sie ona(dt)kreci??w tym modelu nie ma odbrotomierza wiec nie mozna okreslic. sa jakies blokady an module albo gdzies kolo magneta, membranie ssacej, takie sa niby w innych dt 50 ale nie wiem czy w mojej tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Nie wiem ale chyba trzeba kupic nowy modul odblokowany ale chyba nie ma sensu juz lepiej zainwestoj w 80 albo 125 to nie bedziesz narzekac na brak mocy wiem ze mozna wymienic membranke lecz nie wiem na jaka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi