HardRider Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 witamwłaśnie przymierzam sie do kumpna moto i rozmawiałem z jednym sprzedającym.Honda crm 1251999 rokzablokowana koleś wyjął zaworki z cylindra bo podobno mechanik uznał że zaworki sie nie otwierają tylko siedzą w miejscu i sa zbedne. przed tym zabiegiem v-max był podobno 80km/h a teraz 95-100.tylko że teraz moto nie ma dołu, tylko lepszą górę a ja chciałbym miec także dół.słyszałem że przez ten zabieg wyjęcia zaworków mógł sie uszkodzić popychacz (wie ktoś ile to $$ ?? )) jesli bym brał to moto to on może załozyć te zaworki z powrotem tylko nadal pozostaje ten problem że one sie nie otwierają ani zamykają. cena wynosiła 6.100 ale ubiłem na 5.600. i nie wiem czy za ta cene sie opyla to brac czy poczekac aż spuści.Chcialbym moto dac do serwisu żeby zrobili te zaworki ale nie wiem czy to jest kosztowne, jaka może być tego przyczyna i w ogóle. dziex za pomoc pozdro to jest to ogłoszenie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M256033 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) zalezy co spowodowalo ze te zawory sie nie otwieraja moze to byc wina tego silniczka co je otwiera i zamyka albo poprostu jeden kabelek nie jest polaczony albo tak jak u mnie ze te zawory byly zle wyregulowane i sie wogule nie poruszaly (caly czas byly zamkniete) i sie okazalo ze sie na nich nazbieralo 2-3 mm nagaru i dlatego sie otwieraly wiec moze to kwestia wyczyszczenia pozdrawiam Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez czarczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardRider Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 a cena takiej naprawy w serwisie może być duża??ja sie na tym totalnie nie znam i nie wiem czy opyla sie brać to moto. bo mam jeszcze jedną CRM do wyboru z 94' roku po wymianie tłoka, cylindra, głowicy, oleju, opon, łożysk zarejestrowaną na motorower za 5.600 czyli za tyle samo. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 no w sumie ta pierwsza jest duzo nowasz( 5 latek robi swoje ) ale jesli nie wiesz co jest z tymi zaworami to proponuje sie udac do dobrego mechanika przed kupnem niech to obluka i powie co i za ile z drugiej strony ta z 94 r jest po kapitalnym remocie ale za taka cene to ja bym jej nie kupil nawet jesli jest zarejestrowana na 50 cmm wiec za ta z 94 r to z 5 k nie wiecej bym dal ale wybor nalezy do ciebie :biggrin:pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardRider Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 ok dziekijeszcze sie zastanowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi