Robert M Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Czy ktoś sie wybiera i zna więcej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) witam my sie chyba wybieramy grupą tu jest link ich strona pozdro p.s ja pojade jak w grupie pojedzie też auto bo na moto nie dam rady bo mwczoraj zlamalem nadgarstek :) Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez Dawid125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Czy ktoś sie wybiera i zna więcej informacji Witaj Robert!!!!!!!!!!!Nie myśl, że sobie robię jaja :) :D :biggrin: Na ten zlot leci mój Braciszek Rumcajs. Mnie nie będzie bo lecę na Festiwal Bluesa.Musieliśmy niedżwiadków podzielić.Rumcajs jest wrośnięty w zlot w Jiczinie. Jak chcesz wiedzieć coś więcej, to dam Ci namiary na Rumcajsaprzez PW.Warto jechać, bawcie się dobrze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi