Guti Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Witam . Kupiłem moto w Anglii i zarejestrowalem je na siebie w Angli (bo pracowalem i mieszkalem tam jakis czas) i teraz przyjechalem do Polski i chcem przerejestrowac na Polskie blachy tez na siebie . Co muszę zrobic a czego nie ?? i jakie koszta ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 "chce" nie chcem, ale poza tym to normalnie idziesz po vat-24 do US, przeglad, tlumaczenia i do urzedu z blachami koszt to ok 500pln + OC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 "chce" nie chcem Wybacz mi ten błąd , od tej pory na pewno zapamietam i bede pisał "Chcę" za miast chcem. Poza tym dzięki za odpowiedź . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi