Skocz do zawartości

Łódź>>Dania(Arhus)-Noclegi przy autostradach w Niemczech

hawk67
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Planujemy wyjazd 03.09.2006 do Arhus w Danii(Łódź>>Poznań>>Frankfurt>>Berlin>>Hamburg>>Archus), w związku z tym że jedziemy we dwoje, nocleg po drodze jest wymagany ponieważ moja lepsza połowa odmówiła 1100km na jeden raz. Pytanie mam takie: Jak to jest z hotelami motelami przy autosdtradach w niemczech ile to kosztuje i czy duzo jest tego po drodze i czy trzeba cos z góry rezerwować. Jak jest z płaceniem przy autostradach za pliwko czy tez nocleg, karty czy gotówka??

Z góry dziękuję

Pozdrawiam Marcin.

O której planujesz wyjechać , będę leciał tego dnia w tamtym kierunku (nie dokładnie akurat tam gdzie Ty ) ale Poznań -Berlin itd , z obliczeń wychodzi mi 1900km i nie zamierzam spać , może gdzieś na trasie się spotkamy jak Bóg da , apropo wolno nie latam , jeśli chodzi o spanie to proponuje zjechać z autostrady w każdej małej wiosce zawsze coś znajdziesz , ja przynajmniej nie miałem nigdy z tym problemu 30-55 euro = 2osobowy pokój ze śniadaniem oczywiście , pewnie można znależć tańsze spanko ale mam to gdzieś , wychodzę zawsze z założenia , że SPONTAN i IMPROWIZACJA jest najlepszą opcją . Płacisz czym chcesz Twój wybór nie ma z tym problemów .

Pozdro

Kodi

" Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " .

"The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky".

Tak jak Kodi napisał, przy Autostradach jest od groma Hoteli, bezpośrednio przy Stacjach benzynowych lub w miejscowości gdzie musisz zjechać, wszystko doskonale oznaczone i ceny w granicach 30-60 EURO. Problemów z miejscem nie powinnieneś mieć. Można zjechać o każdej porze dnia i nocy.