Gość dominik535 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 witam mam prosbe przymierzam sie do zakupu husqvarny wr 400 z 90 roku powiedzcie mi cos o tym motoze o jego osiagach,awaryjnosci i jak sprawdza sie w terenie.jego cena to ok 3000 zł nie jest w najgorszym stanie potrzebuje go do amatorskiej jazdy pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Naprawde to niewidziałem jeszcze takiej husqi 400 wr. Jest to napewno 2t wiec duze koszty, rocznik stary i duzo bedzie trzeba wsadzic w niego na początek. Moze bys opisał lepiej ten motocykl i daj fotke to pomożemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominik535 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 witam mam prosbe przymierzam sie do zakupu husqvarny wr 400 z 90 roku powiedzcie mi cos o tym motoze o jego osiagach,awaryjnosci i jak sprawdza sie w terenie.jego cena to ok 3000 zł nie jest w najgorszym stanie potrzebuje go do amatorskiej jazdy pozdrawiam. o fotke się postaram a narazie wytłumacz mi co to znaczy 2t? dzieki pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 2t to jest 2 takt czyli 2 suw (zależy jak kto woli mówić) :wink: .Pozdrawiam Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi