Wo09 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 W EXC jest śruba do (mieszanki) kontroli powietrza i trochę nie wiem jak to pod siebie ustawić :( W manualu jest napisane, że fabrycznie śruba jest wykręcona 1.5 obrotu.Jest też wzmianka, tylko nie wiem czy dobrze to pojmuje, iż wykręcenie w/w śruby powoduje gorszy dół a lepszą górę ? (chodzi o zakres obrotów) , natomiast wkręcanie śruby powoduje lepszy dół, a gorsza górę ? – czy ja to dobrze pojmuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Bardzo dobrze;]Im wiecej paliwa mniej powietrza to lepszy dol.im wiecej powietrza amniej paliwa to wieksza gora.pamietaj ze a srobą dozujesz powietrze paliwo dozujesz na iglicy.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi