Sidor Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam ;) Mam do Was takie pytanie: Chciałem sprawdzic czy mój tłumik ( sportowy LeoVince) ma zwezke na kolanku... no i odkrecilem tłumik patrze, a tam jest taka tulejka jeszcze jedna ale nie zweza sie... ma z 3cm i nie zweza sie pozniej... czy to moze byc blokada?? Trudno to sciagnac wiec niewiem...Słyszalem, że to jest blokada ale trudno to ściagnac i ta tulejka jest cienka, nie tak jak na zdjeciu... Wygląda to w podobny sposob jak na fotce... http://img507.imageshack.us/my.php?image=testzxs11ds0.jpg z góry THX :( POZDRO !! ;) Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez Sidor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 tak to jest blokada w tlumiku mialem taka sama (mialem zx) 1) wierarka z malym wiertlem w dlon i wiercisz dookolo jeden obok drugiego dziurki2) jak juz bedzie widac z kazdej strony przelot wtedy wez mocny srubokret i wylam te blokade3) blokade do kosza a ewentualnie ten prog co zostanie oszlifujpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubacek Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 czy aby nie przesadzacie z polepszaniem specjalnie zaprojektowanego (jak kolega napisał ponoć sportowego ) wydechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi