Jarek-YAMAHA Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) WitamWraz z kilkoma kolegami postanowiliśmy obejżeć największą nielegalną budowlę w polsce czyli zamek w łapalicach koło kartuz. Jeśli był by jeszcze ktoś chętny by do nas dołączyć to serdecznie zapraszamy. Wyjazd do łapalic planujemy o godzinie 9.30-10 z lęborka. Szczegółowe informacje odnośnie wyjazdu na PW lub gg 6484419pozdrawiam Jarek właśnie dzwonił jeden z kolegów i zaszły pewne zmiany spotkanie odbędzie się nie w sobotę (kolega w pracy) lecz w niedzielę 20.08.06 Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez Jarek-YAMAHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Heh troche późno zobaczyłem ten post... Jeśli nadal aktualne to o której jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek-YAMAHA Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Witamwczoraj wraz z kolegami planowo dotarliśmy na zamek w Łapalicach gdzie niestety nie spotkaliśmy nikogo z forum. Zamczysko jest naprawdę godne odwiedzenia . Swoimi rozmiarami i stylem budowy naprawdę szokuje. Mam nadzieję że jeszcze będzie niejedna okazja by się spotkać i spokojnie pogadaćpozdrawiam Jarek ps.Marecki niestety nie udało się nam zgadać może następnym razem, a na przyszłość w poście będe podawał swój tel. co mam nadzieję ułatwi sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi