Grzykrzy Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Może mnie ktoś wspomóc serwisówką do Hondy XLV 750 typ rd 01-model przed Africa Twin,czy Transalpem....?????Pytam,gdyż jak dotąd Nikt tego nie miał wśród stron z serwisówkami...Mój mail:[email protected]ęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchu28 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Jesli jeszcze potrzbujesz to mam całą tylo musiałbym zeskanowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Jesli jeszcze potrzbujesz to mam całą tylo musiałbym zeskanowac. Dziękuję-mam od 2006 roku......Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi