wlodek23cbr Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 witam mam ktm olej z odmy zlecial po przez waz spustowy i stracil moc co moglo sie popsuc co trzeba wymienic juz wiem uszczelka albo uszczelniacze zaworowe lub prowadnice lub zawory a to peszek mnie spotkal :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 a może moto Ci sie glebło na prawą strone? ja tak miałem i panika mnie ogarneła , nie wiedziałem co sie dzieje , na 4um ktoś napisał własnie ze z silnika olej poszedł do odmy , a potem na glebe , wyleciało co miało wylecieć , w odmie wytarłem resztki oleju (wyciągnełem f. powietrza i tedy doszedłem do wnetrza odmy) i było git , tylko wielki ślad po oleju w garażu został :icon_exclaim: pozdrawiam i zycze szybkiego dojścia do przyczyny problemu :icon_question: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi