QvEEr Opublikowano 13 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2003 Nie bedziesz Kilu żałował. Znam paru właścicieli Aeroxów, i wszyscy są bardzo zadowoleni :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2003 Kilu zreszta kup to co uwazasz za słuszne.To jest twoja decyzja co ci sie podoba i za taka sumke mozesz dopasowac motor do swoich potrzeb.Ale niespiesz sie i przed kupnem zastanów sie czy dohbrze robisz kupojac ten a nie inny. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 14 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2003 A istnieje cos takiego jak cagiva mito 50? bo wydaje mi sie ze kiedys zapodalem temat i mowili ze jest 125, a 50 jest jakis sm czy cos. A ile kosztuje ta mito 50? Jak jest wogole :] ? ? Mito 50 !! 11 KM, wyglad super, powaga najbardziej z 50 mi się podoba.Cena za nowy to 13250 zł, ale z 98 roku spokojnie kupisz za 6,7 tysiaków.Ale jak już zamówiłes skuter, to po ptokach :lol: z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 16 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zamówiłem Yamahe Aeroxa R - bede go mial 20 lipca... Bardzo dobry wybor!!! A to strona skuterowa: www.skutery.net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi