wernerii Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Witam.Zawarłem umowę kupna sprzedarzy z dniem 4 września i tu mam kilka pytań:Motor jest u mnie juz 6 mies .Ubezpieczenie skończyło sie w listopadzie 2005r i zapłaciłem w zeszłym tygodniu ubezpieczenie od 15.11.2005r do 14.11.2006 r zaległa składke jeszcze na starego właściciela.Teraz pytanie:Umowe mam od 4 wrzesnia 2006r do kiedy moge przerejestrwac motor i co z ubezpieczeniem bo nie mam ochoty płacic jeszcze raz za ten sam okres tylko tyle ze pod innym nazwiskiem zwarzywaszy ze załaciłem 440zł przy 60%znizce a teraz bede płacił 100% jak mi wyliczono coś ok 1200zł!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Ale namichtane, jest już poźno i nie zabardzo czaje baze.Hmm, zastanawia mnie czemu płaciłeś zaległą składke poprzedniego właściciela?Jak przerejstrujesz motocykl to dopiero wtedy sobie robisz ubezpieczenie na niego. Umowe od 4 wrzesnia 2006 masz?? Nie ja tu czegoś nie rozumiem. Ide spać bo nie kontaktuje. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi