wild Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) W dniach 11-13 sierpnia 2006 obdedzie sie VIII Bieszczadzki Rajd Pojazdów Zabytkowych.Jest to cykliczna impreza dla posiadaczy starych zabytkowych pojazdów, odbywająca sie zawsze w drugi weekend sierpnia. Siedzibą zawsze jest miasto i gmina Zagórz na ośrodku sportów zimowych. Na tym ośrodku znajdują się ponadto skocznie igielitowe. Bardzo wielu uczestników przyjezdza ubranych stosownie do pojadów jakie posiadają.W ramach niewielkiego wpiosowego / 25 zł / zapewniamy bezpłatny parking, park maszyn, drobną przekąskę, szereg atrakcji w tym występ zespołu muzycznego. Zapewniamy bezpośrednio na bazie Rajdu pełen caterning. W tym roku jak zawsze planujemy przejazd pieknymi trasami Bieszczad -w dniu 12 sierpnia do Polańczyka, gdzie będzie bezpłatna przekąska oraz rejs starym zabytkowym statkiem. Pózniej powrót do bazy połaczony z przejazdem ponownie po Bieszczadach, ale inna trasą. W godzinach popołudniowych odbędą się skoki narciarskie na igielicie, a w godzinach wieczornych odtworzenie bitwy z II wojny światowej z użyciem środków pirotechnicznych. Cały czas przy wystepie zespołu muzycznego.W dniu 13 sierpnia organizujemy szereg konkursów sprawnościowych i zręcznościowych / w sumie kilkanaście/ takich jak np. pchanie pustej beczki od piwa motocyklem, slalom, rzut oponą na celność Przewidujemy rozdanie nagród i corocznie bardzo wielu uczestników mając jeszcze parę dni wolnego rozpoczyna wędrówkę po Bieszczadach. Zapraszam na Rajd. Kontakt: Tadeusz Pająk (BKPZ) 668 41 42 56, [email protected] na zlocie chetnie sie z wami spotkam. - szukac piaskowej K-750 (solo) i dziewczyny w dlugich blond wlosach latajacej z aparatem :P ktos sie wybiera? Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 kurde ja maiłem ochotę ale kuźwa lipiec sierpien to u mnie gówniany sezon zarobkowy i nawet na wache nie nazbieram.....może za roczek kto wie.róbicie zdjęcia żeby było wiadomo co żałować.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 ooooo dobrze wiedzieć musze pogadać z bratem bo nie mam jako tako trnasportu :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 wilk- my jutro jedziemy, a pogoda ma byc udana na zlocie :clap: Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Łild tylko nie pij za dużo :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 rudy musze sie zmartwic ale nie wypilam ani jednej kropelki alkoholu ;) pojechalam, bylam i sie niezle bawilam :) ;) a foty to jutro... musze po nie pojsc.. ;) a sama ledwo co wrocilam.. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 cholera ja nie miałem transportu, a miałem wielką ochote pojechać zobaczyć co to się tam dzieje, no nic może w przyszłym roku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anretam Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 A jak się udała parada?Ja niestety musiałem się dzisiaj rano zwinąć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 andretam- parada moze byc, polowa bez kaskow jechala:) do polanczyka byla 100% lepsza. to tobie padly prady? Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anretam Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) Tak wracałem bez świateł a od Sanoka na jednym garnku, przed Krosnem ulewa - suuuperPoza tym impreza i wszystko O.K. Chyba nadeszła pora zakupu altka 500W bo mam dość kolejnej naprawy już trzeci raz będę go robił......Może w okolicach Jarosławia ma ktoś do sprzedania altka do Urala ? Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez anretam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 mialam w czoraj w lapie pozostalosci po twojej pradnicy.. swoj alternator oddalam kumplowi z ktorym na uralu jezdzilam. pewnie moj chrzestny bedzie miec (jego syn jezdzil bejca r-25 ) Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anretam Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Te resztki też widziałem ale to nie moje :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 w ild masz możę fotki jakieś z tego spotkania ?? chętnie bym zobaczył :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 wilk- mam zdjecia malo :icon_razz: ale zawsze cos... anre- ha juz myslalam :icon_razz: (stales tam uralem wiec..)a ty jakies foty robiles? Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anretam Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Tak mam ich trochę jak je wrzucę to odrazu dam linka Wybieracie się może do Zdydni k/Gorlic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi