migdal Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Nie wiem jakie jest porównanie cenowe, ale używam firmowych yamahy i jest ok. Można je troszke pdoregulować w górę i w dół. Spore około 500zł ale ja werze w mgg z olsztyna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdal Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 :crossy: Dziś byłem w Pluskach i zamówiłem sobie szybę do motocykla, :biggrin: odbiór w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_pl Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Piotr czy Ty posiadasz motocykl w kolorze Techno JadePozdrawiam Sorry, ale na dziś nie potrafię Ci powiedzieć jaka jest nazwa koloru wg specyfikacji Yamahy (sprzęt sprowadzałem z Niemiec). Generalnie jasny beżowy metalic z brązowymi wstawkami. Nie jest to jakieś niespotykane malowanie, mnie zależało przy kupnie, aby nie był to kolor czarny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdal Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Sorry, ale na dziś nie potrafię Ci powiedzieć jaka jest nazwa koloru wg specyfikacji Yamahy (sprzęt sprowadzałem z Niemiec). Generalnie jasny beżowy metalic z brązowymi wstawkami. Nie jest to jakieś niespotykane malowanie, mnie zależało przy kupnie, aby nie był to kolor czarny. PozdrawiamPytam bo podobnie jak ja nie chciałem koloru czarnego i czekałem na kolor około jednego miesiąca, jest to ciemna zieleń w metaliku z srebrną wstawką na bokach :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_pl Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Pytam bo podobnie jak ja nie chciałem koloru czarnego i czekałem na kolor około jednego miesiąca, jest to ciemna zieleń w metaliku z srebrną wstawką na bokach :P Moja virażka była w ciemnej zielonej perle, więc wyobrażam sobie jak poraża swoim wyglądem duży drag w tym kolorze :crossy: Migdał, gratuluje gustu i wyboru. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi