ZammeR_Poz Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Ciekawe :icon_exclaim: Kurde napisalbym do Gumballa ale nie znam az tak dobrze angileskiego... musze jakiegos kumpla poprosic... Jestem ciekaw czy trzeba byc studentem koniecznie heh , czy oczywiscie mozna na moto wystartowac i ile ta impreza kosztuje :icon_exclaim: ja bym chetnie wystartowal :icon_mrgreen: mozna by jakis kilku osobowy team na moto zoorganizowac tu na forum :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 29 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Do tej pory nie mam żadnej odpowiedzi??Ale... za to w sumie, kto powiedział że nie mozna by zrobić moto gum ballu PL??Zaczeło by się od kilku osób przez np. Polskę, Słowację, Węgry, Austria, Francja czy jakoś tak??Pokminić z miejscówkami...Na początku było by ciężko ale z biegiem lat?? Kto wie??I napewno na początku nie były by to tak ogromne sumy, tylko narazie same noclegi w własnymi imprezami taki objazdowy zlot motocyklowy:)A jak by się kontakty powyrabiało to czego nie Prawdziwy GumBallMozna by o tym w świecie motocykli napisać, i tak sądzę że z 50 osób przez rok by się zgarneło?? I obowiązkowo wyspa man:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michasiek Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Kiedyś znalazłem stronę z gumballem ale dla motocykli i żeby nie wprowadzić błąd to powiem że profesjonalnie to się nazywa cannonball bike run Adres www: http://www.cannonballbikerun.com/ :-) miłego oglądania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi