hikor Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Ufff, jeszcze zdążyłem :D Sto lat, Żano, w szczęściu i zdrowiu.hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Żana! 100< lat i żebyś zawsze miałą powody do radości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Żana, my dopiero dziś, bo wczoraj świętowaliśmy, ale pamiętamy!Wszystkiego najlepszego!!! Pozdrawiamy Tomasz i Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 No i sto lat od nas!!!!Gitta i Szachcior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Bardzo WAM wszystkim dziękuję za pamięć i życzenia. Miło wiedzieć że ktoś pamięta. BUZIAKI :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartel Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Bardzo WAM wszystkim dziękuję za pamięć i życzenia. Miło wiedzieć że ktoś pamięta. BUZIAKI :) Jak wszyscy życzą to ja się dołączam, chyba fajna z Ciebie babka Żana jak wszyscy o Tobie pamietaja.NajlepszegoBartel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Jak wszyscy życzą to ja się dołączam, chyba fajna z Ciebie babka Żana jak wszyscy o Tobie pamietaja.NajlepszegoBartel Tak, bo Żana to fajna babeczka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_to Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 tak wiec sto lat! i jeszcze raz sto lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) Sto lat, miśkaDR! Trzymaj się ciepło :biggrin:hikor Edytowane 9 Stycznia 2007 przez hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Kurka ja to zawsze w plecy jestem z tymi terminami:)Najlepszego Ksia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Kurka ja to zawsze w plecy jestem z tymi terminami:)Najlepszego Ksia i od nas tez :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Dziękuję!!!Po raz kolejny skończyłam 18 lat :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Kurka ja to zawsze w plecy jestem z tymi terminami:)Najlepszego Ksia A jak ja mam wplecy i jeszcze ograniczony dostep do netu :) KOCHANA ZANETKO I KASIU DR ZYCZE WAM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO 100 LAT 100 LAT SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi