Riksza Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) mam problem w mojej jawie z podlaczeniem instalacji poprawnie ponieważ wydaje mi się że mam brak w alternatorze. chodzi mi o czesc w ktorej mozna podlaczyc kablek DF oraz mase ( może to coś pomoże - http://img281.imageshack.us/img281/9686/schrz1.jpg) czy można takie coś dostać i jak to się nazywa? i jeszcze jedno : ten kabelek DF jest od regulatora i czy brak jego podlaczenia w alternatorze powoduje grzanie sie regulatora ? może trochę zawiło opisałem ale prościej nie moge :clap: dzieki z gory za odpowiedz i pomoc! Edytowane 31 Lipca 2006 przez Riksza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riksza Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 nikt mi nie odpowie ? :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Byśmy ci pomogli gdyby to zdjęcie się jeszcze otwierało poprawnie Weś zarzuć jeszcze raz to od razu będziesz miał odpowiedz :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riksza Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 ok juz nie trzeba dowiedzialem sie ze to szczotkotrzymacz , dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi