spider231 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Witajcie Mam taka prosbe czy ma ktos moze jakis podrecznik albo cos w jezyku polskim do tego motocykla co w temacie bo chce sie zabrac za naprawe silnika i przydala by mi sie mam w jezyku niemieckim ale niestety nic nie rozumiem nimieckiego a po obrazkach nie idzie sie dowiedziec za duzo . Gdyby ktos mial bylbym szczesliwy Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Nie ma serwisowek po polsku do motocykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider231 Opublikowano 28 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 a tu cie zdziwie :)Mam do Virago 750 po polsku !Niektorzy ludzie maja pokserowane ta wlasnie taka jest wiec pytalem czy ktos czasem nie ma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 wiec pytalem czy ktos czasem nie ma :) Witam, Skontaktuj sie na prv z moim ojcem (Maryanek). On ma serwisówkę na CD po angielskiemu - to zawsze lepiej niż w języku wolfów :icon_razz: pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Po polsku sa z tego co wiem tylko tlumaczone przez zapalencow ktorym sie nudzi natomiast wydawnictwa typu Haynes czy Clymer nie maja w swojej gamie produktow manuali w jezyku polskim.Co do tego manuala do Virago to moze daj na www.megaupload.com i wklej linka do mojego tematu na forum to sobie kazdy chetnie sciagnie ;-) PozdroMos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi