leonstar Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Witam Noszę się z zamiarem kupna Bandita 600 S z rocznika 2001-2004 .I teraz moje pytanie –prośba.Czy jakiś posiadacz Bandyty 600S ze Szczecina czy okolic zechciałby zaprezentować takiego sprzęta, czyli po prostu pogadać o nim , posłuchać jak gada, być pasażerem itp.Niestety nie znam nikogo kto miałby takie cacko, a wiadomo pogadać to co innego jak pisać na forum. Jeśli ktoś byłby tak miły to proszę o kontakt.Pozd. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 wpadnij do trojmiasta... przewioze cie moim.. niesteyt mam 12 a nie 6... ale to tez bandyta.. ;) moze ci sie spodoba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 27 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Z miłą chęcią bym wpadł, bo podoba mi się zwłaszcza Sopot, może dlatego że przez pół roku jeździłem na szkolenia firmowe i wiadomo jak na takich szkoleniach ;) Jak bym się wybierał to nie ma sprawy, dziękuwa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 A jak bedziesz w okolicach Konina to możesz pogadać ze mną,niestety też o B12 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocyk87 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Dobry wybór,też na takiego poluje;) Bandity rządzą;) Pozdro for all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi