calmicoko Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Jaki powinien być??czy moze ktoś wie? :)Jest problem z dopasowaniem regulatora ,nie wiem jaki ma być oryginalny,ten zakupiony przegrzewa sie. ;) Edytowane 26 Lipca 2006 przez calmicoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator198 Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Cześć!Najkorzystniej cenowo wyjdzie zakup oryginalnego, używanego.np tu:http://tinyurl.com/kskslTak wygląda oryginalny, reszta to podróby. PozdrawiamPredator198 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calmicoko Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Własnie mam taki model regulatora i nie wiem czy on ma sie tak grzać, a jak jest u ciebie?miałes kiedys problem z ładowaniem/? :) dzieki za info... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator198 Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Masz go prykręconego w takim radiatorze?Mój poprzedni regulator się spalił (dosłownie! - stanął w płomieniach). Po tym posprawdzałem całą elektrykę, kupiłem na ebayu używany i już był spokój.U mnie ta obudowa w której jest przykręcony była gorąca, zwłaszcza na postoju. Podczas jazdy temperatura utrzymywała się na stałym poziomie - regulator był ciepły ale nie parzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calmicoko Opublikowano 30 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Tak właśnie zrobiłem, radiator odbiera ciepło i jest wszystko OK,można śmigać,DZIĘKI za porade :biggrin: :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi