finko Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Szkoda, bo na pewno bedzie fajnie !!! :) :buttrock: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymekk Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 NO TOMAJ CZA BY SIE SPOTKAC I OBGADAC CO I JAK BO JUZ TYLKO TYDZIEN ZOSTAL :clap: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 NO TOMAJ CZA BY SIE SPOTKAC I OBGADAC CO I JAK BO JUZ TYLKO TYDZIEN ZOSTAL :icon_question: POZDROzostał juz dzień ja jutro mam nocke od 22-6 jest dolina bo nie ma ludzi wszyscy na urlopach nie ma sie kto zamienic wiec nie jade a nawet kase uzbierałem na ten wyjazd. nic róbcie fotki i sie pochwalcie później, chyba że w sobote rano lecicie to zabieram sie z wami :icon_exclaim: :icon_razz: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 poznan poznan to jedzie ktos wkoncu od was? jak tak to o ktrorej i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi