finko Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Planujemy wyjazd do Brna. Bylismy w zeszlym roku i bylo SUPER. Spalismy na polu namiotowym, gdzie nonstop impra. Bilety mozna kupic u Grandysow do konca lipca !!!Chetnych zapraszam na wspolny wyjazd :biggrin: :clap: :clap: Tu znajdziecie info : http://www.grandysduo.com.pl/motogpbrno.html Edytowane 21 Lipca 2006 przez finko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...pic=42947&st=20 :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finko Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Ta propozycja jest dla poznaniakow jak w tytule, a nie dla Wrocławia !!! :) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 mnie spokojnie mozesz wpisywac na liste. ;)Wiadomo ze jade tylko czy fajer tak daleko dojedzie na 1 kole :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymekk Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 :icon_rolleyes: NO JA TYZ LECE W ZESZLYM ROKU BYLO ZAJEBISCIE W TYM BEDZIE JESZCZE WIECEJ ZNAJOMYCH WIEC ZABAWA BEDZIE PRZEDNIA BILET TAK JAK W ZESZLYM ROKU KUPIJE NA MIEJSCU :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 :) NO JA TYZ LECE W ZESZLYM ROKU BYLO ZAJEBISCIE W TYM BEDZIE JESZCZE WIECEJ ZNAJOMYCH WIEC ZABAWA BEDZIE PRZEDNIA BILET TAK JAK W ZESZLYM ROKU KUPIJE NA MIEJSCU ;)WitamMówisz, że z kupnem biletów nie będzie problemów na miejscu? Akurat jestem spłukany i u Grandysów nie zdążę kupić do końca miesiąca. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finko Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 W zeszlym roku nie bylo problemu z biletami ! Tylko sa drozsze niz te od Grandysow o ok 30 zl na tym najtanszym za 20 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 W zeszlym roku nie bylo problemu z biletami ! Tylko sa drozsze niz te od Grandysow o ok 30 zl na tym najtanszym za 20 euro.30 zeta na takiej imprezie to mały pikuś, także można powoli zacząć się szykować do wypadu :) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finko Opublikowano 27 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 oczywiście ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Ja sie zastanawiam dobrze ze można kupic bilety przed samą impreza, w chwili obecnej na 99,9 % jade gdyz jeszcze nie widziałem GP na żywo ;) ;) :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) a niepelno sprawnych zabieracie ??????????????????????trzeba mi tylko kroic zarcie bo sam nie daje rady jedna rekai to jeszcze lewa---chetny ale mie jest mi dane w tym roku bawcie sie ladnie pozdro Edytowane 28 Lipca 2006 przez radek320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Ja się postaram, ale nic nie obiecuje ! w razie W zostanę Radkowi robic śniadanka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 luzipower--------- widze ze dzielisz ze mna los to milo szkoda ze ja jeszcze miesiac jestem udupiony ale widzialem twoje cacko u mnie klatka i stelaz juz sie robia wiec porzadzimy jeszcze we wrzesniu ktos musi wkoncu nastawic sie na jedna rzecz i to robic a nie takie sranie w banie i nieudolne proby troche tor troche stunt pozdro i do zobaczenia pionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 troche odbiegamy od tematu... jeden sezon poświęciłem na tor - i wiem jak jestten sezon odpuściłem (no nie cały, bo jeszcze troche zostało :biggrin: )next sezo tylko stunt (takie plany) a później się okaże :D trzymaj się ramy - do zoaczyska :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 a ja daje rade na torze i na parkingu :) parwie jak motoGP prawie jak stunt :biggrin: do brna raczej nie pojade :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi