olorol Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) witam Jak już pare osób wie mam zatarty silnik w hodzie :biggrin: Nie będe bawił sie w jakieś stare części. Szukam sklepu na śląsku okolice rybnika żeby kupić cylinder tłok i pierścienie. Ma ktoś może jakieś namiary? Może być też sklep z innego województwa, ale który mógłby wysłać to jakoś do mnie lub strona internetowa z częściami do hondy Pozdro Edytowane 21 Lipca 2006 przez olorol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 www.larsson.pl lub tez w najblizszym salonie Hondy (z tego co wiem to jest taniej niz w larssonie) lub na allegro :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 22 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 www.larsson.pl lub tez w najblizszym salonie Hondy (z tego co wiem to jest taniej niz w larssonie) lub na allegro :] No tak. Sprawdzałem wczoraj tą stronke. I co sie okazało ? Normalne z moim szczęściem okazało sie, że akurat do tego modelu nie mają : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_89 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 www.olekmotocykle.pl - na pewno maja cylinder a jezeli nei to zamowia, dostawy maja we wtorki i w czwartki wiec cylinder bedziesz mial max po 5-6 dniach od zamówienia. Bez problemu wysla poczta. Pozdrawiam, ewentualnie w będzinie jest koles ktory tez robi z hondami mam jego gg - 9572400 on Ci moze zaproponowac tulejowanie. Nio chyba ze koniecznie chcesz nowy. Znam jeszcze jedna alternatywe ale jak chcesz sie dowiedziec to napisz na gg pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 To jaki model Ty masz nsry :icon_exclaim: Daj nsr z rocznika 97 i tam masz cylinder za 1400zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi