migdal Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 :D Tak Tak to już kolejny dzień nauki jazdy za sobą jak mi idzie ekstra myślałem że będzie gorzej.Miałem obawy że trochę zapomniałem a tu miła niespodzianka coś tam jeszcze zostało w tej starej łepetynie Wiecie co żałuję że tak póżno się zdecydowałem na powrót do motocykla ale jak to stare porzysłowie brzmi- lepiej póżno niż wcele >Więc jestem z Wami i już umiem coś tam Pozdrawiam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Dużej przyjemności życzę również jeżeli chodzi o udział w forum ... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 migdal, otworzyłeś nowy temat w tej samej sprawie. Proszę, spójrz w poprzedni temat "już jestem godny" i mi odpisz. Nie chcę się tutaj powtarzać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielka Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 :D do zobaczenia na szlaku. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi