gregor7903 Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Witam wszystkich fanatyków rosyjskiej techniki jestem nowy na forum za wszystkie ewentualne gafy z góry przepraszam. Żeby nie zabierać czasu - szukam przystawki do prądnicy maluchowskiej do kaśki. Jeżeli ktoś chćę sprzedać (lub ew. zamienić na graty np. z Iża to proszę o kontakt [email protected] dzięki. I na koniec drażliwy temat: kwity - jeżeli ktoś czuje się na siłach pomóc to, także dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 tzn co nie tak z kwitami? ruski papier czy brak jego..? temat o dokumentach byl walkowany jakies 3miech. temu... Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor7903 Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Witam wszystkich fanatyków rosyjskiej techniki jestem nowy na forum za wszystkie ewentualne gafy z góry przepraszam. Żeby nie zabierać czasu - szukam przystawki do prądnicy maluchowskiej do kaśki. Jeżeli ktoś chćę sprzedać (lub ew. zamienić na graty np. z Iża to proszę o kontakt [email protected] dzięki. I na koniec drażliwy temat: kwity - jeżeli ktoś czuje się na siłach pomóc to, także dzięki.dowód ukraiński i tyle - brak odprawy, akcyzy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziutex Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Cześć! Musisz mieć kwit z przejścia granicznego, nr paszportu właściciela i umowe kupna. Będzie ciężko. Dobrze jak byś miał znajomego w tym urzedzie. Jesli chodzi o przystawke to mialem gdzieś rysunki żeby ją zrobić. Musze poszukać. Jakby Ciebie to interesowało to pisz. sam w dnieprze mam prądnice od maluszka. Jest całkiem inaczej. Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi