zysio Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) i jak zawsze je*ie bleda mi chodzilo o koncowke tlumika a nie puche pozdro to odblokuj mu ja dibo jak byles taki cwany bo jak narazie to jest mala zmiana a honda dalej zachowoje sie jak simek mowie ze jest na elektronice to sie upierasz ze nie :biggrin: zaczesto pije i .... m,usze dac na luz bo coraz bardziej poryty jestem Edytowane 21 Lipca 2006 przez zysio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 zysio ja koncowke sciagalem . Nic mi to nie dalo poza malym wzrostem mocy .... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Ten otwor wylotowy to ten ktorym wylatuja spaliny tak?? :biggrin: tak a masz jakies inne otwory wylkotowe w nsr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 niebardzo . a ile ma miec ten otwor srednice ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 no widzisz moze zamal srednica i ja dlawi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi