nowy011 Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Jak w tytule szukam opini na temat tego modelu. Może są za bardzo profesjonalne, ale nadażyła mi si eokazja kupna ich w bardzo przyzwoitych ( no prawie ) pieniadzach...Prawdopodobnie cena nie przekroczy 1000 za nówki...Także jak sie okaże to sprawdzone i z kosztami wysyłki z zagranicy cena nie przekroczy 1000 może komus zamówie takie jak bedzie chciał .. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 z USA ? tam stoja nowki po 300 $ Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 z USA ? tam stoja nowki po 300 $no ja znalzłem taniej tzn. sisotre zapedzilem do szukania po sklepach i jest jakas promocja i z kosztami wysyłki wyjdzie tow granicach 900 zeta mniej wiecej.. Ale cena to cena pytanie o funkcjonalność .... jak ktos coś doradza to prośba o opiss.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi