kamil123 Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Pamiec masz dobrą... bo Puszon mi dał benzyne, a to zamiast benzyny ropa była z czymś zmieszana... myślałem, że go powiesze, ale cóż... On już taki głupi jest, trzeba mu wybaczyć... :/ ale póki chart był ciepły to na tym jechał i nawet sie nie pokapowałem, myślałem, ze za dużo oleju, bo dymił jak głupi, ale rano to. UUUUUUuuuuu... ;) W sumie od tego czasu mój charcik sie sporo zmienił, a wyście tam byli jakiegoś ogara naprawiac, ale to sie chyba nie udało nie? Tylko, że ja nie pamietam, czy to ja podjechałem, czy mój brat... ja chyba siedziałem wtedy u kumpla obok, a dałem bratu pojeźdić...Tak, probawaliśmy ogarka zrobić tylko gaźnik był rozwalony i sie nie udało. Teraz ten ogarek już na cześci poszedł bo nie opłacało sie w niego ładować. Jak kupie sobie jakieś moto to bedziemy mogli kiedyś pośmigac razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi