lechu Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Sory Szefie :biggrin: napisalem kto by dobrze przetestowal moto. I po co atakujesz??Mogles napisac pomysl ktory zreszta jest madry, bez najezdzania na mnie. :biggrin: Popieram pomysl paru prowadzacych program.Po prostu widzialem co koles potrafi na moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Po prostu widzialem co koles potrafi na motoCo umie?Bo tor wyścigowy i jazda na motocyklach sportowych,a jazda offroadowa to dwie różne rzeczy.Mam podobne odczucia Tomskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Co umie?Bo tor wyścigowy i jazda na motocyklach sportowych,a jazda offroadowa to dwie różne rzeczy.Mam podobne odczucia Tomskiego.No wiem ze to 2 rozne sprawy, ale porownywanie zawodnika do przyslowiowej "mojej babci" wydaje mi sie to nie na miejscu. Wiadomo ze nie ma takiego ktory by z kazdego rodzaju motocykla wyciskal 7 poty. Stad moja sugestia by w "jednosladzie" bylo kilku prowadzacych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi