rumian_1989 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Muszę się też wybrać do Was, po jakiś pokrowiec na swoją niunię :D Żeby w zimę nie marzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-akcesoria Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Polecam dziś albo jutro Mamy akcję Halloween -15% na każdy produkt! http://www.moto-akcesoria.pl/halloween_2010.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 kolego a ciuchy revita to macie czy jakos trzeba specjalnie zamawiac? interesuje mnie CR skora... Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amm-motofashion Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 kolego a ciuchy revita to macie czy jakos trzeba specjalnie zamawiac? interesuje mnie CR skora... Tak jak napisałem wcześniej - wyprzedajemy już końcówki i modele ekspozycyjne. Można sprowadzić model CR - ale nie będzie to cena wyprzedażowa. Zapraszam amm-motofashion.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumian_1989 Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 W Honda Plaza na malowniczej w tym tygodniu w sobotę od 16 -24 są wyprzedaże, myślę że się pojawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi