cubix Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 ja bym sie w taki shit nie pakowal. za cene nowego "skutera" lepiej wypatrzec używanego japońca. Albo europejski motor. ale skoro koles już w tym siedzi, radze sprawdzić iskre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 nic z trch wszystkich rzeczy . pasek rozrzadu spadl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Ja też jestem tego samego zdania. Za moją MB (Może i przepłaciłem, ale przed kupnem z miecha, był kompletny remont silnika) 2300. Razem z wszystkimi częściami, aku itd, malowaniem wyniosło mnie to około 2900-3000 (Tzn mojego tatę :) ). I jestem baaardzo zadowolony ;). Narazie pracuje w miarę bezawaryjnie ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi