Pawik Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 mam problem kiedy nacisne klamke przedniego hampla to zapalaja mi sie swiatla<słabo> kiedy puszcze gasna . jak robie to na wlaczonych swiatlach - swiatlo troszke slabnie. Co sie dzieje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Jakie światła ci się zapalają ? Przednia pozycja/mijania/drogowe ? Nie masz nic namieszane w tylnej lampie?Tak samo dzieje się przy użyciu tylnego hamulca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 7 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 zapalaja mi sie swiatla tylko takie co mam (czyli pozycyjne ta honda ma tylko pozycyjne) ale to swieci tak leciutko .niewiem zauwazylem tylko jak naciskalem przedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Pozycyjne ? hmm, to chyba z tyłu. Jeśli z przodu masz tylko jedną dużą żarówkę to jest to żarówka od mijania/drogowych, a pozycji nie masz. Otwórz tylnią lampę i zobacz czy masę masz podłączoną do obwiedni metalowej żarówki. Z tyłu jest jedna czy dwie osobne żarówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 7 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 mam jedna 2 wloknowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi