qdl4ty Opublikowano 3 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2005 Moja rada : nie zostan przykladem tuningu "wiejskiego" , jezeli cos chcesz zmnieniac to rob to z wyobraznia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 3 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2005 Moja rada : nie zostan przykladem tuningu "wiejskiego" ' date=' jezeli cos chcesz zmnieniac to rob to z wyobraznia :D[/quote'] Ja pier... człowieku!!! Po co odświerzasz temat sprzed paru miesięcy i tylko po to żeby napisać jakąś pierdołe :?: :!: :?: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 3 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2005 Coś ostatnio zapanowała moda na wykopaliska :? Widze ze jestes nowy w miare na tym forum jest raczej taka zasada ze jak potrzebujesz jakiejs info to zaglądasz do archiwum nawet bardzo daleko ale jak nie masz nic ciekawego do napisania lub co by mogło dalej pomóc tamtej osobie lub chciałbys dopytac by nie zakładac nowego tematu to raczej nie odswieżasz takich tematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi