Pawik Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 nie dziala mi predkosciomierz wykrecilem linke wyciegnelem ja z pancerza i patrze a ona przerwana .zamowilem juz nowa linke ale teraz mam problem bo niewiem czy przysla mi ja z pancerzem czy bez. chcialem wsadzic stara linke spowrotem do pancerza i okazuje sie ze nie chce wejsc .pewnie pozostalosci po starej lince .nasuwa sie pytanie czym to teraz mam usunac .... moze jak ktos zamawial nowa linke- to przysylaja sama linke czy z pancerzem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 nie wiem czy to w czymś pomoze ale jak kupowalem linki predkosciomierza do swoich sprzetów to zawsze była z pancerzem wiec mysle ze przysla ci z pancerzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Napewno bedzie w pancerzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 w srode zobaczymy dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi