Sławek1 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 witam mam pytanie mam uszkodzony moduł zapłonu w yamaha DT 125 LC 1985r czy można go zastąpić innym modułem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Hej jesli moduł jest podobny jak w DT80LC2 to wystarczy wymienic jeden tyrystor za 3,5zł ! znalazłem firme która sprzedaje takie elementy wysyłkowo,zamówiłem 3 sztuki i dwie mam na zapas :lapad: znaczy kolega bo to jego moto :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Ja miałem w mojej moduł od jakiegoś peugota i moto chodziło jak perszing...zamykał obrotomierz na każdym biegu i pomykał nprawdę konkretnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Hej! Podepnę się pod temat. Poszukuję schematu do oryginalnego modułu mz etz 250/1. Kurcze, było ich chyba kilka wersji. Ktoś, gdzieś, kiedyś dawał link do jakiejś stronki niemieckiej, ale nie mogę tego znaleźć. Głównie chodzi mi o wartości rezystorów, bo się przegrzały i nie idzie ich odczytać. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi