Skocz do zawartości

PODKARPACIE - Solina - Chrewt 3,4,5,6 lipiec

MYCIOR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jade odpocząć z moją połóweczką na soline i wynajeliśmy domek niedaleko soliny,a dokładnie jest to miejscowość polana koło 4 km chrewtu. Ja niestety jade katamaranem bo moja Hondzia juz sprzedana.

Wynajeliśmy domek na 3,4,5,6 lipca czyli od pon-czw. Jest tam sporo ciekawych winkli i mozna sie przejechać pentlą bieszczadzką - polecam.

Jak narazie jade tam tylko z kobieta i jest wolne miejsce za niewielka kaske. Za cały domek po znajomości płace 60 zł za dobe.

W domku sa 2 wersalki i 2 łóżka jednoosobowe, więc spokojnie moga tam spać 6 ludzi - np 2 pary + 2 "single". Domek jest spoko, lodóweczka,łazieneczka i na głowe nie pada.

Osobiście bede sie byczył bo przejazdzki katamaranem mnie nie pociągają, ale dla motomaniaków pollece ciekawa trase z ładnym asfaltem (z tego co pamiętam).Oczywiście jesli ktoś sie pisze katamaranem to też luzz. Wieczorkiem jakiś zapalimy jakiś grila i piweczko.

Co do kaski no bo o to loto, więc jak by sie znalazła jakaś para to płacą 15 zł za osobe za dobe czyli 30 dychy razem i my 30 dychy. Spokojnie sie dogadamy mozna sie przekimać jedną nocke albo dwie albo od poniedziałku do czwartku, ogólnie to nic nie narzucam.

Jedyne zastrzeżenie to wiek min 20 lat i poukładane w głowie :biggrin: .

pzdr

dodam ze:

Termin imprezy 06-09.07.2006

Nazwa imprezy VIII Moto-Country Festival LESKO 2006

Miejsce imprezy Lesko

Organizator Head Hunters MC Poland

Opis

NAJWIĘKSZA BIESZCZADZKA IMPREZA MOTOCYKLOWA.

Zapewniamy: blachę zlotową, pole namiotowe, zaplecze gastronomiczne, koncerty muzyki rock & country,

park maszyn, sprzedaż akcesoriów oraz ubrań motocyklowych niepowtarzalny BIESZCZADZKI klimat,

trzy dni wspaniałej zabawy.

Kontakt tel.: 504096357, 607165939

Edytowane przez MYCIOR