AsiekHonda Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Dziwne ze Ci tak powiedzieli bo zawsze na "kwitku" można było jeździć, wkońcu po to je wydają. A co do pomysłowości to z jednej strony sie nie dziwie, chciaż ja prawko zmieniłam rok temu razem z dodaniem nowej kategorii to wiem ze moi znajomi pobiegli do wydziału już pare tygodni temu i nadal prawka niemają. Pomysł dobry... gratuluje pomysłowości, temu który wpadł na tak genialny pomysł :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiak Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 bo zawsze na "kwitku" można było jeździćNiestety jedynym dokumentem pozwalającym na prowadzenie pojazdu jest prawko wiec pozostaje tylko nadzieja ze niebiescy sie nie przyczepią. Mi tez dochodzi kategoria w lipcu i nie bardzo mam ochote płacic za prawko co miesiac. Ale kazdy ryzykuje sam za siebie. Przypominam że jazda bez prawka w razie wypadku skutkuje brakiem ubezpieczenia! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon72 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 hy hy- a ja właśnie dziś odebrałem już nowe prawko i mam spokój :biggrin: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadera56 Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Dziwne ze Ci tak powiedzieli bo zawsze na "kwitku" można było jeździć, wkońcu po to je wydają. A co do pomysłowości to z jednej strony sie nie dziwie, chciaż ja prawko zmieniłam rok temu razem z dodaniem nowej kategorii to wiem ze moi znajomi pobiegli do wydziału już pare tygodni temu i nadal prawka niemają. Pomysł dobry... gratuluje pomysłowości, temu który wpadł na tak genialny pomysł :icon_mrgreen: Art. 88. 1. Dokumentem stwierdzającym uprawnienie do kierowania pojazdem silnikowym jest prawo jazdy określonej kategorii. Zaświadczenia, poświadczenia czy innego tego typu "świstki" to można sobie mieć, ale do innych celów. Jedziesz pojazdem silnikowym, to masz mieć przy sobie prawo jazdy Edytowane 1 Lipca 2006 przez wadera56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi