Gość Anonymous Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 Cześć wszystkim.Mam problem z wyjęciem silnika w mz etz 150.Rozebrałem motor została sama rama.Silnik trzyma sie na mocowaniu wachacza w ramie.Śrube wyjołem.Jezeli to tulejki trzymają to jak je wybic?Pozdrawiam wszystkich!!!! :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 15 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2003 Silnik trzyma się na dwóch śrubach (wybijesz je rurką albo prętem) i poduszce, jeżeli wyjąłeś śruby (nie wiem o jakich tulejach mówisz, nie pamiętam żeby były jakieś tuleje :D ) to zostaje poduszka i po ptakach , tylko uważaj żeby Ci silnik na nogi niepoleciał :D PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2003 Czesc srub rzadnych juz nie ma wszystko po wyciagalem a silnki nadal nie chce opasc trzyma sie na mocowaniu wachacza z silnikiem przypuszczalem ze jest tam jakas tuleja i to ona trzyma ale nie jestem pewien a niechce czegos spartolic pozdrawiam i dzieki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klubbheads Opublikowano 17 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2003 Po stronie zapłonu są dwie sruby ,otwory w których się one znajdują sa zakryte plastykowymi zatyczkami.Jezeli je odkręciłeś to silnik sie juz na niczym nietrzyma.Niema możliwości odkręcenia silnika który jest skręcony z uchwytami.Uchwyty muszą zostać przy wachaczu-ramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi